MYSIG KVÄLL


2016-11-30 @ 23:16:19

Ringde min storasyster lite spontant vid 13, en timme senare satte jag mig på bussen för att åka och möta upp henne och Torsten. Vi har haft en supermysig dag/kväll med tacos, gottigt och Mean Girls. Jag har precis krupit ner i sängen med en gosig vovve och ska kolla lite serie innan jag sover.

Det är underbart att vara här ute, dom bor en bit utanför stan så det är inte en massa ljus överallt vilket gör det enormt stjärnklart. Sett flera stjärnfall ikväll, ett av dom riktigt stort och häftigt, såg ut som en stor eldboll eller ett stort fyverkeri påvägen ned innan det dör ut. Har stått och tittat på himlen långa stunder för det är så magiskt.







BABYS


2016-11-29 @ 20:19:59
Mina älsklingar var trötta imorse♥

Idag har jag pluggat, duschat, diskat, pluggat mer, lämnat Russin till katthemmet så dom tog henne till veterinär, pluggat ännu mer, åkt till skolan och skrivit 2 prov, väntat stelfrusen på försenad buss, lagat mat, hämtat älsklingsRussin igen, varit och handlat, förbi svärmor en snabbis och nu landat i soffan. Ska hänga upp tvätten och slänga i en maskin till, sedan kolla film med Felix. Tycker ändå jag varit rätt så produktiv idag. Ha en bra kväll allihop!






CHRISTMAS TREE


2016-11-28 @ 19:01:21

Igår pyntade vi (läs: jag) granen och tog fram några små dekorationer. Katterna var minst sagt lyckliga över en ny leksak, men det gick över snabbt och nu låter dom granen vara (peppar, peppar..). Russin blev sjuk häromdagen, så imorgon ska hon till veterinären. Nu på senare eftermiddag har det även verkat som att Mollie är på g mot samma skit, så kanske blir ett besök med henne också. Mina små älsklingar :(






SÖNDAGSMORGON


2016-11-27 @ 13:10:35
Har varit en supermysig morgon med min lilla familj, god frukost och otroligt exalterade katter som försökte fånga snöflingorna utanför haha. Nu ska vi gå ner och hämta alla julsaker i förrådet så vi kan julpynta. Trevlig första advent!






UTFÖRSÄLJNING PÅ ELEVEN


2016-11-25 @ 11:08:00
Detta fick jag med mig hem från Eleven's utförsäljning igår, alltihop för ynka 510:-
 

Jag vaknade för några timmar sedan, dock har jag varken ätit frukost eller tagit mig längre än till soffan. Har börjat med ny medicin för att kunna sova och jag är ju extremt känslig för mediciner så har känt mig helt groggy hela morgonen haha. Ska bara ta det lugnt hela tiden och vila ut lite.






TORSDAG


2016-11-24 @ 20:53:14

Var nere på Eleven's utförsäljning tidigare idag och fyndade lite med Anna. På vägen därifrån var himlen då himla fin så var tvungen att ta kort







LATE BREAKFAST


2016-11-24 @ 11:16:56
Var på möte på öppenvården imorse, sedan tog jag bussen hem och spenderade 45 minuter i telefon med lillasyster. Nu har jag precis slängt i mig frukost så ska göra mig i ordning lite snabbt och sedan ta bussen till Anna.






PROMENAD


2016-11-22 @ 15:38:26

Jag och Anna tog med oss Aska ut på långpromenad tidigare idag, vi var ute i över 1,5 timme och det var skönt att få ur sig lite energi. Mindre skönt att jag började må illa och kräkas, tror det beror på mensvärken då jag för tillfället ligger med värmekudde på magen och väntar på att värktabletterna ska göra sitt. Att vara kvinna suger fan ibland. 






NOTEBOOK


2016-11-22 @ 11:23:46
Älskar att ha någonstans att få ut tankar osv, så igår köpte jag denna fina lilla anteckningsbok som är enkel att ha med och ta fram så fort jag behöver skriva av mig lite. Har alltid ventilerat genom att skriva och denna är helt perfekt. Köpt på TGR.






A BRIEF MOMENT OF FREEDOM


2016-11-20 @ 21:56:41

Jag tog med mig kameran ut på en promenad strax innan solen gick ner, gick ut på en brygga och möttes utav hundratals fåglar som simmade, flög och vilade. Och när jag säger hundratals, då menar jag hundratals. Tyvärr var dom inte lika glada att se mig, så jag hann inte ta någon bild som faktiskt visar hur många det var, men det var himla häftigt. Molnen blåste runt snabbt på himlen, och tack vare att solen var på väg ner så skiftade färgerna. Jag stod där på bryggan med blåsten i nacken, musik i hörlurarna, fåglar överallt och en himmel som ständigt skiftade mellan blått, orange och lila -och för första gången på veckor så kändes det som jag kunde andas. Magi för själen.






HEAL


2016-11-20 @ 15:03:43
Take my mind and take my pain,
Like an empty bottle takes the rain.
And heal, heal, heal, heal.






NY FÄRG


2016-11-20 @ 00:43:00

Färgade håret häromdagen, mörkare. Har inte färgat på över 1 år så behövdes verkligen. Jag trivs i det. Enda problemet är att när jag färgar håret, så vill jag direkt ha 10406 olika färger och frisyrer så får verkligen hålla mig i styr hahah...







FIX YOU


2016-11-19 @ 19:50:39
When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse
 






TO RELAX IN A CHAOS


2016-11-18 @ 15:28:38
Jag är pinsamt dålig på att uppdatera bloggen, men jag är inne i en period då jag har ytterst lite kraft till någonting alls och svacka i livet=svacka på bloggen. Mitt huvud är en enda röra större delen utav tiden, och när jag väl får lite ordning på knutarna i hjärnan är jag totalt utmattad. Fullständigt kaos i en mosad hjärna. Det är tur att jag är omringad av så mycket underbara, härliga och inspirerande människor. Ljus i mörkret.


Imorse var jag på möte på Öppenvården, sedan pratade jag en stund med Banani i telefon på vägen hem. Ringde Sabina och pratade med henne i 1 timme, sedan har jag myst i soffhörnet med en bra bok, två gosegalna katter och en chai latte. Senare ska jag till Erica för en myskväll med henne och Theo, ska bli roligt♥ Önskar er alla en härlig fredag!






TISDAG


2016-11-16 @ 02:05:55

Har liiite svårt att sova för tillfället, så ägnar mig åt lite Vampire Diaries så länge (började kolla häromdagen, förstår hysterin nu).

Dagen var bra, första dagen tillbaka efter att ha varit sjuk i 2 veckor, kändes jättebra även om jag blev helt slut av det. Började dagen med 3h praktiska övningar som faktiskt var himla roligt, sedan satt jag kvar med några och pluggade innan jag skrev prov. Missat mycket så måste ta igen det, och därför känns det riktigt bra att jag klarade provet idag! Felix mamma Therese var här några timmar förut, vi fikade och färgade slingor, mys!

Nu måste jag försöka sova. Natti