Ligger i sängen med kaxungen :*


2011-07-31 @ 22:16:25
Jag älskar han, men han vet hur han ska få mig galen haha. Vi har segat hela dagen, jag är bara trött och illamående hela tiden, hatar det :( Nu ska vi äta något (iaf jag för jag hungrar ihjäl annars!!!) sen ska vi kolla film och sova.

Bilden är sen vi hade 2månader, alltså 2februari. Ett halvår sen bilden togs på tisdag, för då har älskingen varit min i 8månader hihi!






-


2011-07-31 @ 16:59:23


Det ramlar in frågor lite närsom, så tänkte ännu en gång försöka samla alla frågor tillsammans. Fråga vadsomhelst, inte nödvändigtvis något som "vad tycker du om mig?" eller "hur många har du knullat med?" för det är frågor dom flesta vet svaret på. Men ni får fråga precis exakt vadsomhelst som ni vill veta och jag kommer svara ärligt. Fråga på ;)






Ligger och myser med min gutt


2011-07-30 @ 12:32:32


Vi ska kolla på Monsters Inc, det regnar och är urtråkigt ute :( Sååå vi myser lite istället hihi!
Älskar Monsters Inc, vill ha den lilla tjejen som barn och stora blå fläckiga monstet som gosedjur.

Vad gör ni på regniga dagar?







Yeah you said, "Hey", and since that day.. You stole my heart and you're the one to blame


2011-07-29 @ 16:45:25

And that's why I smile, it's been a while
Since every day and everything has felt this right
And now you turn it all around
And suddenly you're all I need
The reason why I-I-I, I smile



Jag blev lite impulsiv så min älskipälski Jennie fick sätta färg i mitt hår och vips så var mitt hår mörkare, känner att det bara blir mörkare och mörkare, and i freakin' love it hihi. Helst skulle jag vilja prova svart, fast om jag skulle ångra mig skulle det ta en evighet att ändra hårfärg så gör det jättemörkt brunt. Ska sätta inpackning i håret på min älskade och sen ska vi iväg och träffa fina vänner. Mc-dagarna har ju satt igång så massa snygga (och fula) motorcyklar kör runt över hela stan. Idag leker livet, vilken underbar dag.


Ser ni vad vi myser? Hihi jag är en levande nallebjörn, skulle kunna ligga och kramas hela dagarna!






Älskar gulliga läsare hihi ♥


2011-07-29 @ 16:13:54


Jag tror att dom flesta varit så någon gång, men du verkar vara precis som jag, samvetet styr ganska mycket. Ibland när min mamma sparat lite extra så vill hon gärna skämma bort mig, såklart blir jag superglad då men efteråt får jag jättedåligt samvete och tänker att hon borde lägga mer pengar på sig själv som hon förtjänar! Somsagt, samvetet styr mycket.
Blir så himla glad, tuuuusen gånger tack och tusen kramar till dig "lilla my"!






Vi vill alltid ha mer


2011-07-29 @ 12:45:05
Vi ser något, vi tjatar, vi får pengar, vi handlar. Vi ser något nytt, vi tjatar tills oss mer pengar och handlar ännu mer. Och om vi inte får 500kr till dom där skitsnygga skorna vi sett så blir det ett helvete för våra stackars föräldrar. Jag ska säga som det är, majoriteten av alla ungdomar idag är bortskämda snorungar. Vissa dagar är jag en av dom, vissa dagar skäms jag och hatar alla som bara tjatar om saker dom inte har. Nutidens 15åringar är dåtidens 4åringar. Precis som man grät över dendär glassen man inte fick innan maten, precis så skriker man över den där svindyra tröjan man inte får en vecka efter shoppinghelgen i New York.

Jag är en gud på att tjata till mig saker, det vet dom flesta som varit och shoppat med mig. Jag kan blicken, jag kan snacket, jag får som jag vill. Men nu mer försöker jag tänka till, jag och min familj är inte direkt en del av den stenrika överklassen som lyfter lillfingret från glaset när dom dricker. Vi har inte råd att åka på weekendresor till medelhavet varannan månad, vi kan inte köpa allt vi önskar. Men vi har mat, vi har hus och viktigast av allt så har vi varandra. Det är så enkelt att se något man vill ha, eller att vilja åka till varmare länder. Det är svårt att acceptera att man inte alltid får precis som man vill, för dom flesta av oss är så jäkla bortskämda att vi är vana vid att få viljan igenom oavsett vad det gäller. Men får vi aldrig ett nej kommer vi aldrig uppskatta ett ja.

Det finns dom som inte har mat, som inte har ett hem och dom som inte ens har familj. Dom ligger inte på kvällen och surar för att dom inte får köpa ett par skor för 1500kr, dom ligger på kvällen och gråter för dom inte har någonting kvar. Just nu dör folk pga torka i Afrika, en psykopat är tagen för att ha sprängt och skjutit ihjäl folk i Norge. Kan ni tänka er att se era vänner bli ihjälskjutna? Nej, för vi som har det bra är så förbannat upptagna med att tycka synd om oss själva. Det är vi allihopa som är dom riktiga psykopaterna.


"Va, svälter folk? Oj va hemskt. Men jag får inte domdär jeansen jag sett på JC så det är mer synd om mig" ungefär så resonerar svenska snorungar.


Är jag ensam om att tycka så otroligt synd om våra föräldrar som måste lägga ut tusentals kronor i månaden för att vara sina barn till lags, samtidigt som dom måste jobba hårt, hålla hemmet fräscht och försöka vara lyckliga när dom egentligen är på gränsen till att bryta ihop? Jag har lovat min mamma att inte tjata om pengar nu, och jag har lovat att när jag skaffar jobb ska jag ta hand om henne som hon alltid tagit hand om mig. Någon gång ska dom underbara människor som hjälper och försörjer oss genom barndomen få något tillbaka.


Min mamma är bäst, helt enkelt bäst. Jag visar inte alltid uppskattning, men hon är den personen jag alltid har sett upp till och alltid kommer att se upp till. Jag behöver inte alla nyaste dyraste grejer, för jag får känna mig behövd&älskad varje dag. Och det är inget man kan köpa för pengar.






3 underbara dagar med dom bästa!


2011-07-27 @ 23:32:30
I måndags blev det inte mycket bilder, vi sprang runt i regnet och gick igenom en jäkla massa affärer (kände som tio miljarder femhundra sjuttiofyra, typ). Jag lyckades få skoskav över hela fötterna (ja, båda två) så jag har fått gnälla ut ordentligt också, that's nice. Var ruggigt trötta när vi kom hem, bil i 4timmar och sen runt på stan ytterliggare ett par timmar, då är man så nära död man kan.

I tisdags tog vi djurgårdsfärjan till grönan och var där hela dagen, hälften av oss var "lite" karusellrädda så insane och fritt fall fick vänta tills nästa år höh :( Jag gick dessutom runt och mådde illa nästan hela dagen vilket var lagom roligt att upptäcka när man hänger uppochner i en karusell. Ännu tröttare den kvällen.

Idag har vi städat lägenheten och åkt förbi Nyköping för shopping, hittade faktiskt en del som ni får se imorn hihi. Gjorde fint hos mormor&morfar och sen åkte vi hem.




Skrattade helt grymt åt alla bilder från skrattkammaren, tror jag väckte hela kvarteret om jag ska vara ärlig.


Har haft tre helt galet fina dagar med världens bästa vänner/pojkvän/mammis, borde bli tradition för oss alla ;) Nu ska jag mysa med min man, godnatt!






Stockholm tidigt imorn, kommer hem onsdag!


2011-07-24 @ 23:38:03
Halv åtta sätter jag mig i bilen ihop med mammis, mannen i mitt liv, Jennie & Viktor. Fysatan så nice!
Tre dagar bestående av kläder, karuseller och dom bästa människor som finns. Har längtat efter detta i ett antal månader hih. Kommer bli hur fint som helst, komma ifrån viken och bara gå runt med gott humör.

Kommer därför inte blogga dessa dagar, vet ju inte när på onsdag vi är hemma, om det är i hyfsad tid så slänger jag upp ett inlägg då. Annars torsdag, och bilder ska ni få, promise!

Nu ska jag lägga mig med min älskade, godnatt snyggingar







But honestly? I just need to be a little crazy


2011-07-24 @ 18:36:50


Once more you tell those lies to me
Why can't you just be straight up with honesty?
When you say those things in my ear
Why do you always tell me what you wanna hear?
<3



Avril Lavigne, Pink, All time low, Fall out boys, Bullet for my valentine, Eminem -that's the real drugs<3






Outfit facelook och baby


2011-07-23 @ 15:12:50







Hela förbannade världen är ju grå?!?!


2011-07-22 @ 22:58:24

Jag & snutte drog oss till Borka imorse, han har blivit lite av en shopaholic så ett par basketshorts(som jag såklart snodde direkt hihi) och ett linne kom med hem. Jag hann bli kär i ett par underbart vackrasnyggafinaunderbara skor, måste.ha.dom.

Sen mötte vi Jennie&Viktor och har tillbringat hela dagen med dom. På kvällen åt vi allihopa kinamat med Therese & Icke (Felix mamma och hennes kille), verkligen supermysigt hih!

Nu spöregnar det, åskar och blixtrar(uuh big chock, didnt se that one coming). Ska krypa närmare Felix innan jag dör av rädsla, godnatt fellas!






Ligger i sängen brevid mitt hjärtegull


2011-07-21 @ 22:16:24
Varit supersega hela dagen, inte så konstigt eftersom hela världen känns grå idag. Regn och mörkt, då ska man vara inne och bara mysa, det är en oskriven regel.

Nu har vi precis lagt oss, ska kolla nästa Harry Potter film (vi kollar en per kväll hihi) nämnligen Fenixordern! Fast först ska jag göra som Felix sitter och gör nu; spela lite Goin Up ;)







Två frågor & svar


2011-07-21 @ 16:51:29

Svar; Jag har inte tänkt på det, men det kanske jag inte gör längre. Förut la jag ju ut väldigt mycket bilder på oss, kom på mig själv med att vara världens tjatigaste och kändes som bloggen lika gärna kunde heta "Felix & jag" ungefär. Nu har det nog inte blivit sådär supermånga bilder på oss två, men det ska bli ändring på! Får väl be mammis, Jennie eller Viktor att ta lite bilder nu när vi åker till Stockholm (måndag-onsdag). Så länge får du nöja dig med en tre bilder från juni hihi;





Svar; Den underbara nykär-känslan sitter fortfarande i, bara jag hör hans röst över telefon så pirrar det i hela kroppen. Men bråk har vi hunnit med en hel del. Vissa bråk allvarligare och jobbigare att lösa, vissa handlar om skitsaker och det löser vi snabbt. Varför vi bråkar...det vet jag egentligen inte. Det var en jäkligt bra fråga, för varför bråkar man? Jag antar att vi båda har mycket att säga, pratar i mun på varandra och det är något som kan reta fan på mig, att bli avbruten så jag inte får säga klart. Jag har en galet temperament och det krävs inte speciellt mycket att göra mig fullkomligt vansinnig om jag är småsur innan, jag är dessutom otroligt långsint och kan bli jätteledsen för saker han gjort för månader sen. Vi löser det genom att försöka prata ordentligt, be om ursäkt, krama varandra och ibland kan man inte stoppa att tårar kommer. Hur arg jag än är så försöker jag alltid kontrollera mig tillräckligt för att kunna säga att jag älskar honom, för det gör jag ju och det är viktigt att han får höra det just då. Det är bara i hans armar jag känner mig trygg, och jag hör hemma varsomhelst så länge min pojke är vid min sida.






Glassbilen kom förbi♥♥


2011-07-20 @ 21:14:04

Asgoda och smattrar sådar roligt, kärlek! Nu ska jag&mina bästaste till coop, sen ska jag sova hos pojken.


Har förresten kärat ner mig totalt i pastryskor, känner starkt vill-ha-begär. Men huvudstaden tre dagar nästa vecka så får se vad jag hittar. Ba-bye






Resten av bilderna från vis


2011-07-20 @ 14:18:40

Sista bilden; Jennie hjular. Väldigt duktig hähä