Lunchrast


2017-07-31 @ 12:31:52

Sitta i solen och lyssna på Skillet på lunchrasten är himla skönt vill jag lova.







"Inner Combat"


2017-07-30 @ 21:54:01

Kom på att jag inte visat er denna tavla jag gjorde för ett tag sedan. Inner Combat heter den och representerar en bra dag i en depressiv episod; Boxningshandskarna på, kraft nog att orka slåss mot mitt eget huvud.







Tänk vad lite träd kan göra för humöret


2017-07-30 @ 15:18:45
Jag tog med mig Torsten på en skogspromenad förut, det var så tyst och lugnt(och varmt!!)vi traskade runt bland omburkar och kottar en bra stund.



Jag tänkte plocka lite blåbär (det är ju såå gott!), men gjorde misstaget att ge Torsten ett; han blev helt tokig och började smaska i sig hela blåbärsrisen hahaha! Han ville inte ens ha godis, det var bara blåbär som gällde. Så vi gick en liten bit till och vände sedan hemåt igen.


Jag var ju dock fast besluten om att plocka blåbär, så drog med mig Felix ut i skogen istället. Han var definitivt bättre på att plocka, så vi fick ihop lite. Han gick tillbaka då han skulle åka in till stan en sväng, så jag passade på att gå en tyst promenad och varvade med lite jogging. Det var lite halvknepigt att jogga med kameran på axeln och den öppna blåbärsburken i handen, men det funkade.


Nu ska vi strax göra lunch, men jag har så jäkla mycket energi så funderar på att gå ännu en promenad, eller ta en joggingtur till. Får se. Såhär energifylld har jag inte varit på länge, men desto mer tid jag spenderar i naturen, desto piggare blir jag. Omringa mig med träd så blir jag en duracellkanin, typ.






Last Night


2017-07-30 @ 09:34:39
Tio bilder från igårkväll. Vi grillade och åt gott, pratade och skrattade, spelade yatzy till midnatt och somnade sedan väldigt gott. Det var en fin kväll, finns inget bättre sätt att spendera lediga dagar än här ute.


Jag vaknade runt 7, gick ut och kissade Torsten och sedan käkade jag frukost ute på bryggan. Tror att jag ska ta en promenad ut på ön snart. 






Mysig skogspromenad med lurvig vän


2017-07-29 @ 18:05:11
Tog en liten promenad med Torsten förut. Nu ska jag och mami skjutsa in Natta & Pierre till stan, sedan blir det grill och mys här ute i stugan. Ska passa på att plocka lite blåbär också, kryllar av det. Önskar er en trevlig kväll!






Sunflowers and white roses


2017-07-29 @ 16:14:42

Igår köpte jag lite blommor till mig själv, tyckte att jag förtjänade det. Jag har flera blommor jag fullkomligen älskar, men solrosor är mina absoluta favoriter. Blir så glad bara av att titta på dom, såå fina!






Saturday


2017-07-29 @ 08:41:05

Senaste dagarna har jag jobbat, umgåtts med vänner/familj och sovit. Ungefär. Har haft en del både migrän och yrsel så behöver gå till läkaren men har inte riktigt tid. Livet


Idag ska jag ut till stugan och sedan sova där, bästa jag vet!

Tre mobilbilder från senaste dagarna; mötte orädd kompis på vägen till jobbet // älskar att pärla med barnen på jobbet, syns kanske // var förbi hos mami och det är så vackert bakom dom







Bortglömda bilder från en magisk aprildag


2017-07-26 @ 19:46:07

Ett helt gäng bilder jag glömt bort att visa er, från fårmyset i april. Denna dag var faktiskt väldigt viktig för mig, jag var inne i ännu ett depressivt skov och hade ärligt talat inte känt någon riktig glädje på flera månader. Jag vet att det låter överdrivet, som något man drar till med när man känt sig lite nere, men tro mig jag gick i många månader och bara grät konstant, ingenting gjorde mig glad. Men så åkte jag, mamma och Anna ut till Eva & Hans för att få se deras får och två små lamm...och det var en sån genuin glädje. Jag älskar får och har alltid velat ha egna, så tänk er att jag satt mitt i hagen med både lamm och får som ville gosa likt hundvalpar, med huvudpuffar, tuttande på fingrar och näsa, pussar i ansiktet -det var magsikt! Träffade både Eva och Hans cirka 2 månader senare och de berättade att lammen blev extremt kelsjuka efter vi varit där haha (de var lite skygga innan och kom ej fram), sprang fram och ville gosa såfort de kom till hagen. ♥







En bättre tisdagseftermiddag


2017-07-26 @ 07:30:32

Igår efter jobbet hämtade Lizzie upp mig, så köpte vi fika och satte oss vid kanalen. Senare hämtade vi vovven och åkte ut för bad och lek. En superhärlig tisdagseftermiddag♥


Jag börjar jobba om 30 minuter, men har inte ens klätt på mig ännu (kommer få stressa som tusan) då jag fått yrselanfall (förstår knappt hur jag klarar att skriva detta). Senaste året har jag fått fler och fler, och kraftigare, yrselanfall som börjar med att det kluckar i mitt vänsteröra och sedan kan jag knappt stå på benen, allt snurrar och ibland kräks jag av det. Nu börjar jag få nog av detta så ska ringa läkaren idag! Aja, ska fixa mig lite snabbt och sedan försöka ta mig till jobbet. Wish me luck!






Gravidfotografering med Caroline 11/july/2017


2017-07-24 @ 20:28:50
 






Ibland känner jag av den materiella lyckan


2017-07-24 @ 19:26:18
Vill börja inlägget med att säga Banani: detta inlägg är till dig. Nu behöver jag inte försöka berätta över telefon, smart va? ;)

I helgen var jag ju på en 2 dagars shoppingtur till Gekås. Trots att jag då och då fick lite ångestpåslag (att ha social fobi på en plats där man trängs med tusentals andra kan kännas av) så hade jag det så jäkla roligt! Jag shoppade en massa bra grejer och är helnöjd!


Köpte 2 stycken murgröna i båge, och till dessa varsin glaskruka. Satte ner dem med prydnadssten (svart och glas) runt om då jag tycker det är lite finare. Visst blev de fina där mina fönster?



Mina små kissar får ju inte glömmas bort, så förutom 7,5kg av deras favvo-torrfoder så köpte jag deras favoritgodisar, en ny laserpekare (den gamla är spårlöst försvunnen, Russin är huvudmisstänkt), foderskopa och påsar till lådan. De fick både smaka godis och leka med laserpekaren igår, riktig succé haha!


Gissa om jag blev lycklig när jag såg att de hade målargrejer? Och dessutom större burkar i just de 3 färger jag behöver, vad är oddsen?! Så fick bli tre burkar akrylfärg och ett 15-pack penslar.


Bedhead och Aussie är det absolut bästa för mitt hår, så självklart åkte det med några flaskor. Dock hade de slutat sälja min älskade hårolja från Aussie, så köpte en annan, hoppas den är lika bra -någon som vet? Hårfärgen tipsade en trevlig kvinna om så passade på att köpa på ett litet lager. Ska testas ikväll.


Lite "freshing up" saker haha. Blev såhääär glad när jag hittade aloe vera-gelen (400ml dessutom!!) då min gamla är nästan helt slut och jag kan inte leva utan det haha.


Skönhetsgrejer. Lite smålådor för organisering, en ögonmask (som man kyler, underbart mot huvudvärk), 2 ansiktskrämer från Elizabeth Arden (min favvo!) och Gunry Oliv, handkräm (vegansk och ekologisk, tips), ögonfransböjare, nagelfil, ögonbrynskniv, mascara, primer spray, setting spray, body highlighter och concealer.


Ny almanacka (min tar slut denna vecka haha, så det var tur), glasögonservetter, inköpslista och korsordspennor.


Två sportbhar, en vanlig bh och en ny ryggsäck. Min nuvarande ryggsäck har gett upp en aning, sitter på flera ställen ihop med plåster och frystejp hahaha..


Linne, tunn sommarjacka och träningstights.


Köpte även lite annat men jag orkade inte ta fler bilder, bl.a en ny golvfläkt, byxor, bodyscrub, ugnsform, kalsonger till Felix med mer. Men nu ska jag gå och färga håret så see you later alligator!






Ullared


2017-07-22 @ 16:11:54

Är helt slutkörd efter sååå många timmars shopping. Ligger just nu i stugan och funderar på att ta en powernap. 







2207


2017-07-22 @ 00:13:50

Ligger i sängen och försöker sova. Skulle ta powernap tidigare ikväll och vaknade helt snurrig efter mer än 2 timmar. Inte så bra när man haft en del att göra idag. Aja ska återgå till att försöka sova, klockan ringer vid 03 för en timme senare åker jag mot Ullareeeeed. Sleep tight 







'Cause you give me this feeling, this everglow


2017-07-21 @ 06:54:18
Igårkväll tog jag och Felix bilen på en liten åktur. Vi åkte i nästan 2h och pratade, skrattade, existerade. Det var så himla vackert ute när solen började att gå ner, överallt syntes himlen i olika färger. Kom hem runt 22:30 och jag somnade som en stock.


Idag ska jag jobba 7:30-16:30, sedan ska jag umgås lite med Felix och även packa. Inatt åker jag mot Ullared med mamma, Natta och Pierre för två dagars shopping, såå taggad!






Blåbärspaj


2017-07-19 @ 18:48:49
Bakat och ätit en förjäkla god blåbärspaj precis nyss då Jennie & Felicia var här några timmar för fika och prat. Jättemysigt! Nu ska jag hänga upp tvätten och slänga i en till, duscha och sedan lägga mig framför serie. 

Förresten, tror ni jag var trött när jag skulle åka från jobbet förut (efter att ha sprungit ut och in säkert 5 gånger då jag glömde saker) och hade cyklat en bit när jag inser att jag tagit mina innetofflor på fötterna och lämnat skorna på jobbet?