Koja i vardagsrummet


2020-08-27 @ 07:56:34

Igår kom äntligen Youssef tillbaka. Tyvärr var det mulet och regn hela dagen, men vi körde en riktig mysdag inne så det gjorde ingenting. På kvällen fixade vi lite gott, byggde en koja i vardagsrummet, och sedan låg vi där och kollade film tills vi inte kunde hålla ögonen öppna längre. En helt perfekt kväll.







fallback


2020-08-25 @ 08:18:44



Denna låt är verkligen my latest obsession, älskar den






en vecka i augusti


2020-08-23 @ 13:01:35
Myskväll med Minimjukis. Vi (okej, jag, men han stod bredvid och såg söt ut) gjorde minihamburgare och minipizzor från grunden; bröd, deg, tomatsås -allt. Sedan satt vi i solnedgången och åt och pratade, cheesy som vi är.





Pianomusik och måla tavla i solskenet, som, såklart, eskalerade till ett färgkrig och resulterade i en jäkla massa skrubbning efteråt haha. 






Picknick och favoritboken i Äppeldalen. Hur mysigt som helst...tills vi blev attackerade av flygmyror och fick fly hahah...






Gick upp tidigt (som vanligt) och avnjöt lite frukost ensam i morgonsolen.






Youssefs syster Rim hälsade på och vi fick några härliga dagar med sol, bad, grillning och mys.






Stugmys med Melwin





Frukost i stugan<3






Kvällspicknick vid fyren. Och ja, vi älskar att gå på picknick haha, det är ju så mysigggggt
 



Har ni hittat på något skoj den senaste tiden?






I'll keep the lights on


2020-08-12 @ 08:35:00
Igår gick jag en liten promenad till den gamla fyren, tycker den är så rustikt vacker, och promenaden dit är hur mysigt som helst. Någon hade brutit upp dörren, men jag vågade inte gå in då det kryllade utav spindlar och kryp, och jag hade ingen lust att få håret fullt. Så jag stod utanför och tog lite bilder in.


Det fanns "några" getingbon i taket, jag räknade till iallafall 11-12 stycken som jag kunde se. Som tur var så hade getingarna flyttat ut, annars hade det blivit liiite panik.



Såg en massa vackra spindelnät på vägen hem; ljuset la sig så fint så när jag rörde mig lite så skiftade de liksom. Jag som annars har spindelfobi (var helt hysterisk häromnatten då en satt på gardinen t.ex. haha) blev istället helt tagen av hur vackra mönster det var i näten.

Den där spindeln hade ett jättestort nät som den klättrade runt i, alltså då menar jag att det var åtminstone 1x2 meter. Det gick mellan träd och buskar, över, under, runt. Ett spindelimperium. Jag blev liksom lite imponerad, förstår ni vilket jobb det måste vara för en spindel på kanske 2 cm att skapa ett sådant nät? Är det inte häftigt?





Idag är det onsdag, jag är supertrött och häller för tillfället i mig min tredje kopp kaffe. Jag har hundarna och ska försöka få ordning på lägenheten, jag började igårkväll men är inte ens halvfärdig. Vill hinna plocka ihop allt som ska slängas, så vi kan åka till soptippen på fredag. Vore så himla skönt att bli av med lite skit.

Vad gör ni idag?






några såna dagar


2020-08-07 @ 13:34:49



Välkomna in i min snurriga, utmattade hjärna.






senaste dagarna


2020-08-06 @ 13:42:10
Morgonkaffet i morgonsolen, iklädd pyjamaströja<3







God mysfrukost med Lizzie







Annie & Mark var ute och paddlade, och kom förbi på en fika
 
 

...eftersom vi inte ses speciellt ofta (vi bor inte ens i samma land haha) så passade vi på att köra lite öl & grill på kvällen. Så himla kul att få umgås lite!♥





Har totalt snöat in mig på äggröra och sallad, igen. Bästa frukosten/lunchen.






Ännu mer morgonkaffe, livets dryck





Idag är jag trött, lite ångestfylld och känner mest för att vara ifred. Det är jättefint väder, men orkar verkligen inte gå ut. Tänker att det nog är spiralen som spökar (så härligt med hormoner:))), men oavsett så gör det mig lite "fucked up" i huvudet. Helt dränerad.






Video: Juni-juli 2020


2020-08-03 @ 12:07:50



Vilken JÄVLA sommar det varit hittills. Tror inte jag behöver säga mer än så, för jag tror videon talar för sig själv.








sommarfrukost och grotthäng


2020-08-03 @ 08:04:03
Igår var det jättefint väder, så vi passade på att åka ut till Naturreservatet och käka frukost.


Jag räddade en gräshoppa som råkade hoppa i vattnet. Såklart.



Vi tog en promenad upp i skogen och det är ju så himla fint.



Det var stekhett, så vi gick in och satte oss i en liten grotta/klyfta en bra stund och bara myste.


Bästa vinkeln haha, but I don't even care

 
En riktigt mysig söndag, man får passa på medan han är här.




Idag är det måndag, hundarna kom för ett tag sedan och jag tänkte sätta på lite kaffe så jag vaknar till liv. Senare kommer resten utav hundarna och jag tänkte hinna träffa Adam & Lizzie en sväng.