work in progress


2017-01-31 @ 21:13:35

 







CRACKED


2017-01-31 @ 13:07:31

Dåliga dagar hemma spenderas med penslar i handen, färgstänk i ansiktet och akustisk musik i öronen.







LYXFRUKOST


2017-01-28 @ 10:55:36
Gick upp förut och gjorde lite lyxfrukost till mig och Felix; fattiga riddare (vanliga och choklad) med vaniljgrädde, blåbär och chokladsås. Jäkligt gott!






HEMMAGJORT MED HALLON


2017-01-26 @ 19:29:15


Idag har jag varit hemma från skolan på grund av att jag är så himla svag, men på något sätt kan jag tydligen ändå vara rastlös. Därför bestämde jag mig för att försöka mig på att göra isté och lemonad, båda med hallon då det är en favorit. Blev supergott! Lizzie följde med mig till läkaren kl 13 och sedan låg vi på min soffa och skrattade ett par timmar. Minst sagt välbehövligt♥ Är helt slut så ska ta lite kvällsmat och kolla serie tills jag somnar.
 
 






Hundfotografering 22/1-17


2017-01-26 @ 10:08:28

I söndags knäppte jag lite bilder på dessa två snyggingar, så kommer lägga upp lite bilder från det här tänkte jag. Visst är dom galet fina? Himla roligt att fotografera två unga hundar, blir lite mer utmaning än människor och landskap.






KASS


2017-01-25 @ 21:09:10

Denna dag har varit rentav hemsk. Mår inte alls bra, höll på att somna hela tiden i skolan för är så svag, darriga händer och världen snurrar. Fick gå hem tidigare pga det och har sedan legat i soffan med mina bebisar. Russin var med katthemmet till veterinären idag och steriliserades, så vi har sovit ihop haha♡


Världsbästa







KIWI


2017-01-23 @ 09:57:07

Håller på och äter frukost just nu, sedan ska jag klä på mig och dra till gymmet med Lizzie. Är sönderstressad idag, har mycket som ska göras och sedan ett jäkla möte i 3(!!!!) timmar vilket betyder att jag inte kommer hinna. Blää stressss. Men jaja, ska köra ut allt på gymmet så kanske jag kan fixa det sen!






VÅRDAG I VINTERN


2017-01-21 @ 22:36:17
Bilder från promenaden tidigare idag med två av mina favoritmänniskor på jorden ♥






eight paws


2017-01-21 @ 13:00:48

Mitt hjärtas ljus


Om en stund hämtar mami och Pelle mig, ska trotsa träningsvärken och åka ut till stugan för en liten promenad i det fina vädret. Senare blir det mysfika med Felix familj, och ikväll kommer mami och Pelle hit för att få se bilderna från New York. Hoppas ni alla får en fin lördag!






BRA DAG


2017-01-20 @ 15:53:22

Var helt död imorse, kändes som jag blivit drogad nästan för kunde inte hålla mig vaken alls. Men drog och gymmade med Lizzie, sååå skönt men nu kan jag knappt stå upp haha. Gjorde snabbt lite lunch jag precis slängt i mig så ska ta en lång, skön dusch. Sedan ska jag spendera resten utav denna fredag åt lite mys med min älskling♡


En bebis som saknat mig väldigt mycket medan jag tränade tydligen, klättrade upp på mig såfort jag satte mig ner och ville gosa







En längtan


2017-01-19 @ 23:03:35

Alla filmer jag såg som barn, och alla filmer jag sett som vuxen, dom har inte fått mig att längta efter kärlek eller omtanke -dom har gett mig en sådan längtan att det blivit som ett begär, efter mitt livs äventyr där jag finner mig själv i takt med så mycket annat. Min själ är den mest rastlösa som någonsin existerat, jag har en sådan enorm längtan efter platser jag aldrig sett med människor jag aldrig mött och saker jag aldrig hört talas om. Jag vill ta främmande händer och känna gemenskap med någon jag inte har något annat gemensamt med än att vi är på samma plats för stunden. Jag vill uträtta stordåd, men inte de som skriks över världen och hamnar i tidningar och tv, utan de stordåd som skapas när man delat ut tusen ljusa viskningar i mörkret och ser världen lysa upp. Jag vill göra mig förtjänt utav ära och berömmelse utan att faktiskt ha det. Jag vill göra misstag och lära mig utav dom. Jag vill se rädslan rakt i ögonen och knäckas 99 gånger, bara för att den 100:e gången kunna knäcka den. Jag vill leva med ena foten utanför klippkanten, och känna som att jag flyger iställer för faller. Jag vill upptäcka, utforska, fascineras, skrämmas, älska, våndas, se, höra, springa, simma, hoppa, lyssna, gråta, skratta, skrika, irriteras, exalteras, generas, engageras, stimuleras, inspireras. Jag vill leva på spänn, ibland med lite rädsla, och med känslan att jag inte bara KAN utan även GÖR. Men mest av allt vill jag leva. Varje dag vill jag leva, sprängfylld utav det fantastiska ruset man endast kan få när bekvämlighetszonen är så långt bort att den inte längre syns. Jag är trött på att överleva, att stundvis inte kunna känna någonting alls, trött på att vara så smärtsamt tom. Jag vill känna allt och lite till även dom det skrämmer mig. Jag vill använda all den energi som slår och bankar inom mig till något bra. Jag vill lämna efter någonting fantastiskt som ingen vet om men alla påverkas utav. Jag vill vara gnistan som sätter världen i lågor.

Bild (redigerad av mig); gammal bild på mig + googlebild






START


2017-01-19 @ 12:36:31
Avokado-knäcke (har blivit mitt nya beroende, fööör gott), äppelskivor, gurkvatten och smoothie gjord på citron-lime soygurt, färsk banan, passionsfrukt, frusna blåbär och lite honung. Detta var min frukost imorse, fyfan vad najs det var att starta dagen med detta när jag skulle plugga!


Idag ska jag träffa min bestbud, vi tänkte träna lite osv. Ska bli så kuuuul för behöver få utlopp för min energi både fysiskt i träning och psykiskt med Lizzie haha. Önskar er alla en bra dag!






PLUGG


2017-01-18 @ 19:04:28

Idag var en kort dag i skolan, skönt då jag knappt sov inatt och var helt slut i huvudet haha. Efter skolan blev det skratt och mys med Erica och Theo, underbart♡ Såfort jag kom hem satte jag mig och läste lite & antecknade för ett fördjupningsarbete i specialpedagogik, faktiskt riktigt fascinerande! Nu är jag totalt slutkörd så ska sätta mig och pilla med lite bilder tänkte jag, bra för att rensa tankarna. 







N A R N I A


2017-01-17 @ 21:17:58

Fyra bilder från när vi var i stugan förra veckan


Idag hade jag en lektion och sedan slutade jag, spenderade sedan dagen med min syster och även en sväng hos papi för fika. Jättemysigt! Nu sitter jag och försöker få ner pulsen lite efter att ha ansträngt varenda cell i kroppen för att inte flippa sönder när grannarna börjar borra så vi inte ens kan höra varandra prata. Hade tänkt skriva lite här, men det är ju bara att glömma när jag inte kan koncentrera mig. Aja ska fortsätta kolla TVD. Ha en bra kväll!






BREAKFAST PERFECTION


2017-01-16 @ 11:54:13

Smoothie gjord på vegansk Citron-lime yoghurt, blåbär, banan, jordgubbar samt lite honung. Knäckebröd med mosad avokado & fetaost, körsbärstomater och lite havssalt. Godaste frukosten jag någonsin ätit tror jag!



Imorse åkte jag en sväng till skolan för lite upprop, tog dock bara ca 30 min så åkte hem därefter. Nu ska jag plocka undan lite snabbt efter frukosten, sedan gå bort och ta bussen till stan. Hoppas ni får en fin måndag!