SNUFFISAR


2015-04-30 @ 21:24:42
Började nästan gråta för dom små valparna var så jäkla söta och mysiga så ååh klarar inte av deras söthet haha. Blev seriöst helt till mig, sammanlagt hade hon runt 11-12 hundar varav 5 var 5 veckor gamla och en var 4 månader, resten vuxna. Sjukt mysigt, mitt typ av paradis haha!






Lisa & Anna - 220415


2015-04-28 @ 20:09:58
Förra veckan fotade jag dessa fina systrar, vi hade en jäkla tur med vädret och det var jättekul!

Sedan fick jag även förfrågan om att fotografera på folkans modevisning så det gjorde jag i lördags. Tog närmare 3000(!!) bilder så har spenderat en del tid med att gå igenom dom bilderna och har nu runt 550 bilder kvar hahah.. Så det kommer ni få se en hel del utav också såklart!


Jag tänker inte be om ursäkt för att jag knappt uppdaterat bloggen alls, jag har själv valt att lägga bloggen åt sidan ett tag då det funnits ett flertal saker som jag tyckt varit tusen gånger viktigare. Det har hänt många saker som slitit mitt hjärta i hundra bitar men jag är lyckligt lottad som har så många fina människor i min närhet som lappar ihop mig igen. Oftast vill man inte prata om det, man behöver bara någon som sätter ett leende på ens läppar igen. Om ni bara visste hur mycket jag uppskattar er, tack verkligen.

Aja, nästa vecka fyller jag halvvägs till 40 haha, så det ska väl firas lite någon gång. Jaja nog tjatat, hejdå.






Trött på folk.


2015-04-26 @ 12:37:13
Bloggen har verkligen hamnat åt sidan senaste tiden, men mitt liv är just nu allt annat än roligt. Jag har varit väldigt ledsen under en period, blivit så jävla sviken alldeles för många gånger, fått känna mig som en jävla idiot för jag litat blint på lögner. Jag tror alltid det bästa om människor, är dum nog att tro att alla vill mig väl, för blind för att se att jag är deras sistahandsval. Men nu har sorgen övergått till att vara sjukt jävla bitter, jag är så jävla trött på att bli tagen för givet, trött på att ge min själ till människor som ändå inte bryr sig. Jag ger ut så många chanser, tror att en idiot någon gång ska bli någonting annat, att om jag bara kämpar så kommer det bli bra. Men vet ni vad? Det blir fan inte bra. Det går inte hålla ihop tusen trasiga bitar med endast två händer. Alla har en gräns och min är så jävla nådd, orkar inte bry mig om människor som inte bryr sig om mig. Jag har stått ut jävligt länge, bra mycket längre än vad dom flesta andra skulle göra. Ni tror att ni kan göra vad fan som helst och att jag ska stå kvar där med öppna armar, men vet ni vad? FUCK ER. Så jävla less på detta nu. 

Hädanefter ska jag ställa upp för dom som ställer upp för mig, vara snäll mot dom som behandlar mig med respekt. Jag har behandlat människor som jag själv vill bli behandlad, men nu tänker jag fan behandla människor som dom behandlar mig så får vi se hur ni gillar det.


Jävligt bittert inlägg men bryr mig inte, trött på allt. Ni behöver inte fråga om det handlar om er, för känner ni er träffade så har ni svaret där. 






VÄNTAR


2015-04-24 @ 12:53:44
Snart blir jag upphämtad så ska jag på marknad i Gamleby, mys! 

Har inte prioriterat bloggen senaste tiden då annat varit viktigare. Puss






Anna & Eddie - 200415


2015-04-20 @ 19:36:37
 






GODKVÄLL


2015-04-17 @ 21:37:04
Var ju somsagt i Linköping med Lizzie förut, köpte dock bara massa värmeljus till pappsen som han bad mig om. När vi kom hem hämtade Adam oss så har vi inte gjort så mycket men har skrattat sjukt mycket idag, som alltid med mina broes haha. Just nu ligger jag i sängen med Felix som lyssnar på konstig musik hahah..

Längtar tillbaka till paradiset nu i kylan..








LINKÖPING MED BRO


2015-04-17 @ 10:21:17
Sitter just nu i bilen på väg mot Linköping med best bro, fortfarande inte helt frisk men jäkligt mycket piggare än tidigare. Har ju legat och varit riktigt jävla dålig hela veckan därför uppdateringen varit seg. Puss






KUL DAG OSV..


2015-04-14 @ 17:21:35
Är fortfarande svinsjuk, mår verkligen riktigt dåligt men kan iallafall ta mig ur sängen så det är en förbättring. Skulle egentligen träffat Banani idag men eftersom båda var sjuka så har vi istället pratat lite i telefon oså. Jag har kollat tre eller fyra filmer idag, jag hatar egentligen att kolla film men är man äckligt uttråkad så är man. 

Nu tänkte jag gå ner och se om jag kan göra scones, vill egentligen ha kinamat men ingen är hemma och kan köpa åt mig :( puss






FESTIVAL


2015-04-13 @ 13:53:40
Kläder från Bikbok.com och Nelly.com






Sabina Thörner - 070415


2015-04-13 @ 12:24:59

Vaknade vid 8 men har bara legat i sängen sedan dess, är riktigt jäkla sjuk och verkligen helt svag. Åkt på någon jävla influensa igen så orkar ingenting och känner knappt lukt eller smak, näsan och ögonen rinner och febern får mig att frysa och överhettas på samma gång. Hatar detta.

Måste äta något men orkar liksom inte laga någonting, klarar lagom att ta mig till toaletten och tillbaka, så att stå upp och laga mat är bara att glömma. Felix lär inte komma hem än på ett tag så ja, vafan gör man? Uttråkad är jag dessutom, självklart. Får väl se om jag kan hitta på något litet pyssel så jag kan hålla mig själv sysselsatt ett tag. Åååååååh.






Sabina Thörner - 070415


2015-04-12 @ 21:47:09
Ligger just nu i soffan och kollar film med Felix, men ska nog lägga mig strax för är helt slut. Puss






GODMORGON FOLK


2015-04-12 @ 11:01:29
Igår träffade jag först Lizzie en stund, sedan åkte jag och firade Helene en sväng. Spenderade sedan kvällen hemma hos Elin med härliga tjejer. Jag var dock rätt bakis och slut så åkte hem runt halv elva och somnade sedan gott.

Vaknade för en stund sedan och är genomförkyld, igen. Kan typ inte andas och det är jävligt jobbigt. Men aja. Senare ska jag förhoppningsvis träffa Bia och spela bingo med la famillia. Puss

Saknar min kisse






GODMORGON


2015-04-11 @ 11:02:26
Sitter just nu o käkar lite tacos till frukost, är jäkla bakis och helt slut i hela kroppen.
Igår träffade jag först Banani, vi gick en ordentligt promenad, käkade pizza och hade kul. Senare runt kl 9 gick jag och mötte Lizzie och följde med på lite fest. Gick hem kl 02 bara för att inse att jag är utelåst och Felix svarar inte för han sover. Tog ett bra tag innan han slutligen vaknade och släppte in mig hahah..

Idag ska jag träffa Jennie och ikväll ska vi till Elin för lite grillmys! Puss







IDDI


2015-04-10 @ 15:59:09
Nu har jag städat lite och ska strax möta Banani på prommis. Laterrrrr






Sabina Thörner - 070415


2015-04-10 @ 14:59:35
Är sjukt uttråkad just nu, Natta drog för en stund sedan och jag har absolut ingenting att göra. Ska väl städa som jag tänkte men orkar typ inte haha, men men det måste ju göras. Banani skulle eventuellt komma förbi en stund om hon hann, hoppas på det.