Ibland måste man få säga "vänta, jag ska bara skita"


2012-02-29 @ 21:35:34
Har tänkt på det här med förväntningar på tjejer och killar. Och vad man sedan viskar bakom ryggarna om någon är annorlunda.
Killar som gråter = bögar/töntiga/omanliga. -hur idiotiskt är inte detta? ALLA människor har känslor och alla har lika stor rätt till att visa dom. Ändå är detta en jäkligt vanlig sak man hör. Typ "han grät då, så bögigt". Personligen faller jag tio gånger hårdare för en kille som kan gråta.

Sen en tjej som gillar större kläder, baggystil liksom, då är man okvinnlig. -Det har jag fått höra när jag gått i långa, pösiga shorts, stor t-shirt och mössa. Låt mig klä mig hur jag vill, jag tar på mig det jag trivs i precis som du? Fjantigt.

En kille förväntas försvara och slåss för sin flickvän, annars är han en mes eller dålig pojkvän. - Skulle min pojkvän ens tänka tanken på att börja slåss skulle han åka ut med huvudet före. En kille som slåss är för ointelligent för att kunna prata och vem vill vara tillsammans med en dum idiot?

En vanlig sak är att tjejer ska ha fin & fast röv, gigantiska tuttar och en minimal midja. -Alla killar vill inte ha en sån tjej, det tänker jag absolut inte påstå. Men för er som söker en sådan tjej råder jag er att gå till närmaste leksaksaffär och skaffa er en Barbie.

Och sen kommer vi till dom två naturligaste sakerna i hela världen: Ha sex och bajsa.

Killar som säger "jag är så jävla skitnödig" = roliga. Jaha, det var ju kul? En sak varenda människa gör dagligen i stort sett.

Tjejer som säger "jag är så jävla skitnödig" = äckliga. Det är tydligen inte heller kvinnligt att behöva gå på toaletten. Själv skulle jag aldrig säga "ursäkta mig, jag ska bara gå och pudra näsan, vart ligger damrummet?" utan är jag skitnödig så säger jag "skiter snart ner mig, vart är toaletten?". Men det är ju tydligen äckligt, så jag antar att vi allihopa är vidriga eftersom alla måste göra det ibland.

Killar som berättar om sexlivet = coola/förebilder/etc. Vad häftigt att du fick ligga, det är bara 75 miljoner personer om dagen som har sex. Du är verkligen unik.

Tjejer som berättar om sexlivet = horor/slampor/etc. Jag och mina tjejkompisar pratar om sex och sexrelaterade saker, det betyder inte att våra pojkvänner betalar oss 500 spänn i timmen.




Kanske bara är jag som uppfattat det så?






oegkjboiajgbwioebmjikr


2012-02-29 @ 08:36:23
ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD ATT JAG TRYCKTE PÅ CAPS LOCK INNAN JAG SKREV. Ärligt alltså. Idag skulle min klass åka till Oskarshamn för att köra Laserdome, men självklart ska jag till BUP och måste dit idag så kunde inte följa med. Det berättade jag för mina lärare igår. Sen vid tio över åtta när jag ligger och sover så ringde dom och säger att en lärare stannar kvar och att jag ska komma och jobba. DÖDAR SNART NÅGON ÄR SÅ JÄVLA LACK. Planering kallas det, hört talas om det? P-L-A-N-E-R-I-N-G förhelvete.


Såhär känner jag mig. Och värre kommer det bli. Kommer inte kunna prata med en levande varelse utan att ha ihjäl den för så jävla arg är jag.
Dessutom har jag vidrig träningsvärk i båda bakre låren så kan knappt gå. Äckliga pissdag.






Poledance


2012-02-28 @ 09:28:39

Hur grymt är inte detta? Skapliga muskler man måste ha för att klara allt det där, så jävla gryyyyymt får ryck. Kolla från 2:20, häftig som satkorv.






Ang. inlägget igår


2012-02-28 @ 09:11:40
Det var kanske inte så smart att skriva ut på bloggen om såna problem, men det gick som av automatik när jag var ledsen. Jag vill ju inte ljuga för er, men att ha döljt lite av det där skulle kanske varit bra. Ni vill ju gärna veta varför, vem som gjorde valet och så vidare, men det tycker jag mer angår mig och Felix. Vi försöker lösa detta på vårat sätt, för vi älskar fortfarande varandra och vill vara med varandra. Senaste tiden har vi knappt umgåtts ensamma alls, utan mest varit med vänner också. Missförstå mig inte, jag älskar att vara med mina vänner, finns ingenting som gör mig mer lycklig, men ibland behöver man vara ensam med sin pojkvän och det har uteblivit. Så igår spenderade vi hela dagen tillsammans, vi bakade bröd och lagade mat med mammis, badade och kollade Big Brother. På torsdag ska vi gå ut och fika osv. Inga stora saker, men saker som räcker helt perfekt för att bygga upp allting igen. Så vi kommer förhoppningsvis lösa detta, men på vårat sätt. Tack för era kommentarer fina läsare♥








Hirrå


2012-02-27 @ 10:24:52

Nu går jag till skolan. Är 23 minuter sen och kommer bli 30 till men det skiter jag fullständigt i idag för jag mår piss och vill bara döda hela världen och sedan lägga mig under täcket och inte titta ut. Såna här dagar kan  bara dö.






But we're running through the fire when there's nothing left to save,
it's like chasing the very last train when we both know it's too late


2012-02-27 @ 09:39:56



Jag säger varje dag att jag ska blogga bättre, men jag har verkligen inte haft någon ork. Jag tänker faktiskt välja att tala om varför jag inte mått så bra och därför inte orkat. Sedan i fredags har jag varit singel. Känner mig tom utan ringen på fingret, det gör ont. Tur att mina tjejer varit vid min sida hela tiden, ni är bästNu finns det många människor som blir skitglada och er borde någon pissa i munnen. Jag & Felix har umgåtts och pratat en hel del sedan dess men jag är inte säker på om det känns bättre eller som förut. Men det är inte helt över, vi ska försöka börja om på nytt och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi ska kunna fixa detta tillsammans. Sådär, nu vet ni varför uppdateringen inte legat på topp.

Nu tänker jag klä på mig och ta en promenad till skolan. Åh, vill bara sova.








Hej


2012-02-25 @ 13:28:50
Är verkligen kass på att uppdatera nu på lovet, men jag har verkligen inte tid. Vaknade brevid Sandra & Felix igår, så kom Pennie och vi brudar drog oss till Actic. Efter det gick väl i stort sett allt rakt åt helvete och det hade varit en fruktansvärd dag om inte Sandra & Pennie hade funnits. Idag är det lite bättre, inte mycket. Tur att jag ska träffa Pennie sen♥


Nu ska jag ner och äta gröt. Bye.






Big brother med tjejerna o aporna,bra kväll!!


2012-02-23 @ 22:54:36

2012-02-23_22_51 (MMS)

Big brother med tjejerna o aporna,bra kväll!!







Hey ho let's go


2012-02-23 @ 15:37:32

Nu går jag med mongohuvudet till stan. Ba-bye






Storebror


2012-02-23 @ 14:41:42
Har legat och kollat två avsnitt Big Brother med Felix. Har ärligt talat inte sett det sen jag var..8? Gynning och dom där såg jag, ett antal år sen iallafall. Men nu har jag kollat igen och jag måste erkänna att detta fåniga program är snuskigt roligt att titta på. Älskar dom töntiga bråken osv, det är underhållande. Jag har sett Hanna W's youtube-klipp och hatat, men nu tycker jag att hon är fantastisk. Hon är rolig som fan, provocerande självklart, men grymt rolig. Hon är anledningen till att jag började kolla. Dock skulle jag vilja hoppa in i tv:n och kväva Jessica med en kudde, får snart hjärtattack av den kvinnan. Avskyr människor som inte vet vad "håll käften" betyder.
Kollar ni på BB? Vem/vilka tycker ni är roligast/jobbigast/tråkigast?



Aja vilket tråkigt inlägg, men nu ska jag klä på mig så ska vi ta en promenix i dom 17.3 grader solen ger oss. Ska gå ner till stan och se om jag kan hitta någon ny näspiercing, finns inte många här i stan tyvärr.






ARRGGHGHGHH


2012-02-22 @ 12:51:40
Hittar inte mina saker, måste göra mig iårning så jag kan dra och träffa Pennie & Caroline, men hittar ingenting. Ryckryckryck! Tur att jag har Felix att skratta åt, han står och sjunger Britney Spears låt "My only wish" i duschen och tror inte jag hör han haha


HAHAHAH var typ 12-13 år där, söt






Bombombom nanana


2012-02-21 @ 14:21:37
Kollat ett gäng avsnitt Scrubs säsong 9 sedan jag vaknade, verkligen inte samma fina humor som tidigare.. I'll survive.
Inte uppdaterat så bra, har blivit dålig med det men jag har verkligen inte tid/ork. Igår gick jag upp i bra tid och tog en promenad bort till Actic för lite träning, sen latade mig med Felix en stund. Gick till hans pappa och satt där ett par timmar, sedan bort till Jennie för att spela Buzz med tre apor. Fin dag? Ja tack.
Nu måste jag tydligen klä på mig för att bussen snart går, tjötjötjöt. Hejdå.








Jäkligt bra dag idag


2012-02-19 @ 14:15:51
Igår hade vi det mysigt, åt jättegod mat och umgicks. Avslutade kvällen med "Mulle Meck Bygger Hus", vi tjejer blev värsta seriösa och pratade om hur mysigt det skulle vara att bo där osv haha. Jag kom hem från ett träningspass på Actic för en liten stund sen, nu äter jag granatäpple och ska göra mig iårning innan jag ska träffa brudarna.

HAHAH hittade ca 2 år gamla bilder, varför sa ingen åt mig att ta tag i mitt liv och sluta pusha dom små tuttarna upp till hakan?!?!






Rom byggdes inte på en dag men det brinner ner på en natt. Blir huggen i ryggen som Julius Caesar. Du blir besegrad utan att veta, slutdiskuterat.


2012-02-18 @ 13:06:52


Första låten är Carolines fel att jag gillar, fått den på hjärnan. Dom andra tre har jäkligt fina minnen!






Inte bloggat på några dagar, men har inte haft något internet


2012-02-18 @ 09:51:10
I torsdags fick jag springa till sjukhuset efter skolan för där låg Pennie, stackarn. Sen åkte jag till Caroline och vi träffade även ett gäng grabbar. Igår hade jag först skola, sen fick jag gå hem och ta hand om Felix som inte var så pigg och sedan drog vi vidare till Jennie & Viktor dit även Oskar kom. Men idag är det middag & melodifestival med 5 fina människor som gäller!

Jag & Caroline 2010/2011