Peppar igång oss lite


2011-09-30 @ 12:49:45

Gjort oss iårning och ska snart dra neråt stan för att möta upp våran fina födelsedagsbrud! Ska bara få lite mat i magarna och sen drar vi. Kvällen kommer bestå av fina människor och dålig dryck ;) Blir nog ingen mer bloggning idag, men imorn kommer bilder osv! Ha en superbra fredag allihopa :)






Gjorde inget inlägg igårkväll, förlåt för det


2011-09-30 @ 10:06:11
Vet inte riktigt när vi kom hem, men jag var så jääääääkla trött. Bara kasta mig i sängen och somnade snabbt. Vaknade med en äcklig feber imorse, Felix skjutsade mig så jag mötte upp Jennie. Insåg att skolan inte är något alternativ när jag mår som en apa, så vi gick hem till mig och tar det nu lugnt framför lite MTV.
Inatt ska vi fira våran älskade blodsyster Agnes som nu, lagligt, får knulla bäst hon vill! Spår en underbar kväll ;)
Jag & Agnes för..två år sen? Hähä :*






Dålig uppdatering idag


2011-09-29 @ 20:02:12
Men jag har faktiskt äntligen varit i skolan. Och ja, jag menar äntligen. Det är så tråkigt att ligga hemma och vara sjuk hela tiden. Nu är jag hos Felix och vi ska dra och möta Jennie&Viktor, så jag gör troligtvis ett inlägg när vi kommer hem sen :) Puss


Gammal bild på mig och min pärla :)






Fråga & låångt svar


2011-09-28 @ 16:58:31



Svar;
Hej, tack så jättemycket för alla fina komplimanger, blir superglad ska du veta! :')
Vårat förhållande är inte perfekt, vi har haft en hel del problem som vi lyckats ta oss igenom. Och vi har mycket onödiga tjafs, dagligen nästan, men vi håller ihop och ja vi är faktiskt lyckliga :)  
Men det som jag tror stärkt vårat förhållande mest är alla småsaker vi gör tillsammans/för varandra. När vi tjafsat brukar vi t.ex. prata ordentligt och sedan göra något mysigt som att laga middag eller bada. Vi säger dagligen allt som vi tycker om med varandra, gör frukost på sängen och hittar på roliga saker. Och tro det eller ej men faktum är att vårat förhållande har blivit mycket starkare tack vare alla dessa saker som man annars ofta tar för givet, som att säga "va fin du är idag älskling" när man kommer hem. Det är småsaker som påminner en om varför man älskar varandra så mycket!

Åh, det där känner jag, tyvärr, igen mig i. Jag och Felix hade det helt okej oså i början, men han "tofflade" för en annan tjej något så enormt (jag menar absolut ingenting illa när jag säger så!) och jag förstod nästan direkt att han inte riktigt kommit över henne. Han hade tyckt om henne i flera år och det är svårt att bara släppa vilket jag förstod, jag hade ju tyckt om en annan så länge tidigare och visste hur svårt det var. Men jag stannade med honom och lät honom ta sin tid, jag visste ju att han skulle ju inte vara med mig om han inte ville. Det var jobbigt för mig, men jag tyckte så himla mycket om honom och visste att det kunde bli något bra mellan oss om jag höll kvar.

Jag förstår att du vill ha kvar din pojkvän, och att det är jobbigt just nu. Du måste först och främst prata igenom det ordentligt med honom, om han fortfarande älskar dig eller om det är så att han bara har känslor för henne? Jag tror nog han älskar dig eftersom han stannar hos dig, men han kanske bara inte riktigt släppt taget om den här andra tjejen. Visa honom att du verkligen vill ha honom, gör såna här småsaker som jag pratade om, jag vet ju inte hur han är som person men som jag sa det hjälper jättemycket. Riktiga myskvällar med tända ljus och skumbad, bara ni två som ligger och pratar om allt mellan himmel och jord -det är underbart och något som hjälpt oss en hel del. Det måste vara superjobbigt för dig att han fortfarande tänker på sitt ex, man vill ju att ens pojkväns tankar ska vara på en själv såklart. Men det är nog svårt för honom att bara släppa på en sekund, det är något ni tillsammans måste jobba på. Så länge ni älskar varandra så kommer ni att klara det, det lovar jag dig!

Det blev ett väldigt långt svar, men det var svåra frågor och jag försökte svara så gott jag kunde. Om du vill prata mer får du gärna lägga till min msn eller mejla mig på iizabellethorner@hotmail.com !

 

Många stora kramar till dig och jag önskar dig all lycka fina du







Titt så gott


2011-09-28 @ 16:21:36

Okej, den ser helt misslyckad missfoster ut, men den är enoooooormt god, promise! :D






Ni vet vad man brukar säga; "Det går i släkten"


2011-09-28 @ 15:58:47

Jag min fina lillasyster, vi håller på att baka rulltårta just nu hih. Mysfaktorn är hööög!

Hade fått en gullig kommentar från en tjej, och jag kan inte svara på det just nu, men jag lovar att du ska få svar på din kommentar innan ikväll sötnos!






For all you know I'm just a fool. But I guess that shows,
that you can not judge the dog just by it's drool


2011-09-28 @ 11:01:40



Håller på och målar en bild på mig Jennie & Agnes, likt ju? ;) Va tvungen att skissa först, småjobbiga smådetaljer går inte freehand'a. Medan det svarta torkar ska jag nog baka eller något, är beroende av att göra något.
Och förresten, är ni så snälla och tycker synd om mig? Jag vaknade cirka 15 gånger inatt av att jag höll på att kvävas av hostan, och nästan är genomtäppt och gör ont. Hostan har börjat ta på lungorna nu, gör förjävla ont att bara andas nu, love it. Första hela veckan i skolan skulle detta blivit, men jag kommer väl inte få gå en enda dag, fybubblan säger jag bara.. Tur jag har fina underbara Millencolin som gör min dag bättre :')






Drar och sover hos min pärla nu!


2011-09-27 @ 21:30:37
Är sjuk som en get, men får skjuts som tur är. Så jag ville bara säga godnatt alla fina läsare, ni är guld värda! :)


Ser ni att det står "Det finns bara en av oss och det är vi" på bänken också? Bilden är från i våras, på mig och min bästaste hih!






Frågor&svar


2011-09-27 @ 20:34:02


Svar; Fick frågan för ett tag sen, har glömt svara på den, förlåt! Men sidan heter sexinfo101, direktlänk här. Tack så mycket hah, puss!





Svar; Ja själva idén är ju därifrån, och jag tänkte först rita av Shmuel i blyerts. Men sen kom jag på att jag kunde göra en stor målad bild istället och ha som tavla om jag blev tillräckligt nöjd. Så ja det är helt rätt :)






Färdig


2011-09-27 @ 17:00:13

Blev inte helt som jag tänkt mig, men är faktiskt helt okej nöjd. Den blev lagom slarvig och budskapet blev som jag ville.


Tillägg; Tänkte att om ingen ser min snygga slarv-stil så står det "I've gone to school every morning, and done my homework. I've helped to cook and clean, and I've tried to be nice. So what have I done to deserve this?"






Detta är vad jag styrt med i cirkus en timme


2011-09-27 @ 12:18:09


Som ni kanske ser är den inte färdig ännu, men det är en judisk pojke under den hemska tiden då Hitler hade makten. Och ja, det är meningen att den ska ser lite slarvig ut, jag tycker det ser mycket bättre ut till en sånhär bild. Finns mycket jobb kvar på den, men jag vill måla färdigt den. Jag funderar faktiskt på att ha den resultatet uppsatt, tänkte göra någon afrikansk kvinna också senare. Bli påmind om hur bra man faktiskt har det. För vi behöver alla bli påminda om att vi har det väldigt, väldigt bra.
Nu ska jag göra något snabbt att äta innan jag hungrar ihjäl, och sedan ska jag fortsätta måla.






Work in progress


2011-09-27 @ 10:21:08

Påbörjade denna, och nej det är inte min "vanliga ritstil" men jag håller på och provar massor (och kastar ännu mer). Vet ni vad jag är sugen på att göra? Måla. Alltså, inte teckna eller rita, utan ta fram penslarna och måååla. Blyerts vänjer man sig vid så fort,jag är inte helnöjd med mina teckningar men dom har ju blivit bättre under månaderna jag varit rit-beroende. Det blir enklare och enklare att få det iallafall nästan som man vill. Men jag vill måla en tavla, en tavla som folk kommer stanna och kolla på och känna något med. Jag vill jag vill jag viiill!

Ska göra det nu, prova att måla lite huller om buller och se hur det blir. Kankse kan jag bli nöjd någon gång? Maybe baby.






Hej jag är sjuk och gillar att se efterbliven ut för att bevisa att jag är sjuk


2011-09-27 @ 08:51:49

Vaknade vid typ 7 av Felix äckliga larmsignal, kunde inte somna om utan hostade och halvsov.
Dessutom vaknade jag med introt till Phineas och Ferb på huvudet och går fortfarande runt och nynnar på den.. När sommarn har börjat och ligger framför oss då undrar man vad man ska göra,man grunnar och tänker på tusen idéer men lyssna nu ska ni få höööraaaaa, man kan ju bygga raketer fightas med mumier.....osv.

Mysigt att min katt tror att hon bevisar sin kärlek genom att bitas. Hennes moder (den snälla katten) biter superlöst för att visa det, men Vanessa har inte riktigt förstått det så man får ett rejält hugg i handen...Sär.






Tänkte bara säga godnatt!


2011-09-26 @ 23:13:41
Kollat 13 snart 30 precis, älskar den, så underbar hih. Stannar hemma imorgon troligtvis, har blivit värre sjuk och det är så jäkla tråkigt, vill inte ligga hemma hela dagarna :(  Aja, sleep well fellas!






This broken heart can still survive, with the touch of your grace


2011-09-26 @ 19:32:24

As shadows fade into the light 
I am by your side where love will find you 

What About Now 
What about today 
What if you're making me 
All that I was meant to be 
What if our love never went away 
What if it's lost behind 
Words we could never find 
Baby before its too late 
What About Now


Som ni ser är den inte färdig, men ansiktet är i stort sett klart. Smådetaljer finns alltid kvar dock. Bilden har jag efterliknat en Unicef-bild som jag tyckte var speciell och ville ha den, fast ritad. Min kära pojke har officiellt blivit en moppe-pojke vilket han tycker är väldigt underbart, och jag med för då har jag någon som gärna åker och köper kexchoklad & festis till mig när jag är sjuk hähä.