veckan som gått


2024-02-07 @ 10:43:43
Molliemys är det bästa som finns, såhär sover vi varje kväll (förutom att hon ska ligga nos mot näsa också). Sovkramar är ju underbart.




Vi testade att köpa proteinvåfflor för att få äta något riktigt gott, och kan säga att det är en ny favvofrulle/mellis här hemma. Blandar pulvret med mjölk, vatten, äggvita och liiite vaniljarom. De är otroligt mättande; jag äter en enda och håller mig till lunch trots träning. Tips: lägg äppelskivor i lufttät burk med en citronskiva över natten, blir såå fräscht och gott!




Så otroligt skönt att ha kommit igång ordentligt med träningen igen, blir direkt både piggare, gladare och sover bättre. Men lär ta åtminstone några månader att få tillbaka styrkan efter året jag haft.




Fått två perfekta avokados på raken och känner att universum försöker va lite schysst när livet är kaos. Lite aromat på avokado är ju så otroligt gott, hade det inte varit så jäkla dyrt så hade jag nog ätit x antal per dag haha.



Återigen är kroppen paj så har fått en akuttid till läkaren i eftermiddag, hoppas på att det ska gå smidigt, jag är så less på alla dessa vårdbesök vecka efter vecka. Vill bara få fokusera på hälsan och skolan utan att bli sängliggande av och till hela tiden. Men men, det reder nog ut sig förr eller senare. En dag i taget.






blandad kompott från senaste månaden


2024-02-02 @ 18:50:58
Hjälpte en svan över vägen och vi blev kompisar och hängde en stund medan jag tvingade iväg Youssef för att köpa fågelmat åt den så jag kunde muta mig till ännu mer kärlek





Kaffe, papiljotter, livskris och l4d2 (börjat igen efter typ 2 år och hade glömt hur extremt roligt det är). Varit lite mycket senaste tiden så fick ett infall och piercade näsan igen, samt klippte av halva håret i kolsvart mörker mitt i natten (lampan hade gått sönder och jag är impulsiv). Känsloreglering funkar oftast, men inte alltid. Faktiskt himla nöjd och huvudet känns sju ton lättare ungefär, så ändå bra mental breakdown haha.





Babyshower för min kära storasyster som snart kläcker nästa efterlängtade lilla tjej.





Har tagit mysiga promenader med Youssef och tycker isen är fin när den flyter runt. Man får uppskatta det lilla.




Molliegos är det mysigaste som finns (även om hon gillar att lägga tassen i mitt ansikte...eller i munnen när jag sover). Äntligen kunnat komma igång med träningen igen efter ett (skit)år av att ha spenderat mer tid med vårdpersonal än mina vänner (och allra mest tid fast i min säng). Många år sedan jag var så klen och orkeslös i kroppen. Inte riktigt vänt ännu, haft 12 vårdbesök på 2 veckor och lär fortsätta så ett tag, men kan åtminstone träna igen. Som sagt, man får uppskatta det som är bra.





Börjat skriva mer igen vilket är skönt, även om jag vet att jag skriver mest och bäst när jag tycker att livet är uselt haha. Har åtminstone 30 halvfärdiga dikter och texter från den senaste månaden, så det kan man ju tolka hur lite hursom. Skönt är det iallafall, haft block i hjärnan ett tag.