lite mys


2019-07-30 @ 11:35:42
Senaste veckan har jag mått jäkligt bra och fruktansvärt dåligt; förlorade både min farfar och styvfarmor på väldigt väldigt kort tid, samtidigt som det var för mycket runtomkring och jag brakade ihop totalt. Som tur var har jag ju haft favoritgrabbarna här som fått mig på fötter igen varje gång, världens bästa<3 Men jag försöker fylla mina dagar med prat, skratt, sol och mys -fylla på energin lite. Här kommer några mysbilder från senaste veckan



I söndags var det kanonväder, så vi åkte ut och badade tills kvällningen. Helt underbart!





Lördagskvällen bjöd på pizzahäng, skratt och prat med några godingar (och cirka en miljon myggbett, hela fötterna och benen är prickiga haha...)





Tyckte jag var ett geni när jag gjorde om tvättställningen till frukostbord. När man sitter fyra stycken vid varsin dator, alla spelar och ingen vill avsluta men alla behöver äta -då får man improvisera så man kan ha frukostbordet i mitten, haha.



Jag ska slänga i mig en risifrutti, sedan ska jag gå en sväng med hunden innan jag ska försöka städa i ordning lite här hemma. Senare tror jag det blir några öl på Lizzies balkong, om vädret tillåter.

Vad hittar ni på idag? :)






×


2019-07-26 @ 21:18:17







Sabinas student #4


2019-07-24 @ 13:34:50




 
Uppdateringen här blir gles, men då jag inte varit ensam på 1,5 vecka så har jag få stunder då jag har lust eller tid haha. Men jag umgås med mina kära babes; myser och skapar minnen -sånt man bör göra på sommaren. Idag ska jag sova i stugan och ha mys med fyra favoriter, vädret är riktigt najs än så länge, får hoppas det fortsätter så! 






Sabinas student #3


2019-07-18 @ 21:48:27








Sabinas student #2


2019-07-18 @ 15:52:27
 
 
Lite fler bilder från min lillasysters student, ska försöka få hinna klart ett gäng till redan idag! Vad tycker ni om bilderna än så länge?



Har haft sjukstuga här hela veckan, har ju några vänner här och blir en sjuk så blir ju självklart alla det haha. Så de senaste dagarna har jag sovit mer än jag varit vaken; legat i feber och bihåleinflammation och hela köret, härligt värre. Nu ska jag strax sätta igång med lite mat, sedan lär jag garanterat somna en stund till, eller spela lite, får se. Ha en fin torsdag godingar!






Sabinas student #1


2019-07-13 @ 10:00:08
Min dator har kärvat lite ett tag så jag ej kunnat fixa med bilder, men nu äntligen har det löst sig (hoppas jag..). Så här har ni tretton bilder från min lillasysters student, fler kommer!


Idag är sista dagen utav visfestivalen här i stan, så det blir en efterlängtad utgång med några godingar! Önskar er andra en fin lördag.






några dagar på landet


2019-07-12 @ 19:24:00

Spenderade några dagar hos min syster på landet, de skulle åka iväg några dagar så jag skulle ha hand om djuren. Jag har bara gått promenader, suttit i solen, umgåtts med härliga människor, druckit kaffe, badat; bara haft det himla bra med andra ord. 

Jag kom hem igår kväll, helt slut. Tidigare idag tog jag en lunch på stan med mamma & Pelle, och för några timmar sedan kom några babes så vi sitter för tillfället vid varsin dator och bara chillar. 

Vad har ni gjort i veckan?