TIPS PÅ SERIER/FILMER


2014-09-28 @ 15:27:20
Fick en fråga om jag inte kunde göra ett inlägg med tips på bra filmer/serier. Jag gjorde ett sådant inlägg för några månader sedan, så tänkte att jag tar lite andra filmer och serier denna gång!




Serien handlar om de sex vännerna Joey, Phoebe, Monica, Chandler, Ross och Rachel och allt som händer i deras liv. Vi stöter på allt ifrån kärlek, till hemska föräldrar, till riktig vänskap och allt kantas utav humor. Det är en riktigt bra serie som man kan se om och om igen!



Jenna Hamilton är en helt vanlig och totalt osynlig tjej, enda tills den dagen då hela skolan tror att hon försökt ta livet av sig. Plötsligt är hon namnet på allas läppar. I Awkward får vi följa tonåringen Jenna som går igenom allt det där som tonåringar tvingas igenom, allt från vänner och kärlek till pinsamma föräldrar och elaka tjejer i skolan. En av mina absoluta favoritserier som dom flesta tonårstjejer kan känna igen sig mycket i.



Fler och fler tjejer försvinner och dom har alla något gemensamt; innan dom försvann sa dom att dom skulle möta en fotograf och bli fotograferade för pengar. Polisen söker efter tjejerna utan resultat. En dag hittas en ung, prostituerad tjej som säger att hon blivit kidnappad och våldtagen av Robert Hansen. Trots bristen på bevis så bestämmer sig en polis för att sätta dit Hansen, oavsett vad. En sjukt spännande (och aningen obehaglig) film baserad på verkliga händelser. 



Thomas vaknar upp i en hiss med ett gäng killar som står och stirrar på honom. Han minns ingenting, till en början minns han inte ens sitt eget namn. Han får reda på att dom är fast i en labyrint, det finns endast en väg in i resten utav labyrinten och man måste ta sig genom den för att kunna komma ut. Den stängs på kvällen och ingen har någonsin överlevt en natt i labyrinten. Thomas bestämmer sig för att bli en springare för att försöka rädda sig själv och dom andra, men labyrinten har överraskningar ingen levande människa sett... 
En riktigt spännande film, den går fortfarande på bio men ni borde verkligen gå och se den för detta är en riktig biofilm!




Systrarna Anna och Elsa gör allting tillsammans, tills en dag då Elsa plötsligt stänger Anna ute totalt och inte ens kommer ut ur sitt rum. När Elsa ska krönas till drottning råkar hon göra vinter över hela landet och flyr upp i bergen. Anna bestämmer sig att med hjälp av en kille, hans ren och en snögubbe finna sin syster och ställa allting till rätta. En film om en av de starkaste kärlekarna som finns; Kärleken till sin syster.




Handlar om motorcykelklubben Sons of Anarchy, deras ledare Jax Teller och allt som händer dom. Väldigt spännande serie, ibland aningen brutal men himla bra. Sevärd!






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback