SUPERENKELT JULGODIS


2014-12-16 @ 11:06:52

Rischoklad är lätt och snabbt att göra och dessutom så himla gott. Såhär gör du:

Du behöver: 
En liten kastrull med lite vatten
En värmetålig skål att smälta chokladen i
En form
200 gram blockchoklad (ljus är godast enligt mig, men mörk och vit går precis lika bra!)
1 matsked olivolja 
Rispuffar, jag använde coops egna som ser ut såhär:

Sätt på kastrullen med lite vatten på hög värme, sätt skålen över kastrullen. Bryt chokladen i mindre bitar och lägg ner. När chokladen har smält så häller du ner 1 msk olivolja och rör runt. Häll ner så mycket puffar du vill ha och rör om ordentligt. Häll chokladen i en form och ställ i kylskåpet tills det stelnat. När den stelnat delar du den i mindre bitar och så är det klart!






Kommentarer
Postat av: felicia

gott :)

Svar: Ja verkligen :)
Isabelle L. Thörner

2014-12-16 @ 19:49:07
URL: http://feliciaholmgren.devote.se



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback