Saker ni inte visste om sex ♂


2012-11-12 @ 14:02:31
-När en kille kommer ejakulerar han i en medelhastighet av 45 kilometer i timmen. Hans orgasm är 6-10 sekunder lång, vilket kan jämföras med tjejers som varar i hela 13-51 sekunder..
 
-I Hong Kong är straffet för en otrogen man inte bara en örfil och ett avslutat förhållande, utan hans fru har också rätt att döda honom. Hon måste dock klara detta man sina bara händer.
 
-Sperma är nyttigt! Runt 15 kalorier per sats innehåller samma mängd protein som vitan i ett ägg. Dessutom innehåller det vitamin C, kalcium, magnesium, vitamin B12 och zink.
 
-30 minuter intensivt sex förbränner 200 kalorier.
 
-Svenskar är runt 16-17 år gamla när vi har sex första gången. Snittåldern i världen ligger på 19,25 år. Svenskar är alltså bland de yngsta i världen. Äldst är Malaysierna som är cirka 23 år gamla när de för första gången har sex.
 
-Att ha sex en eller två gånger i veckan kan faktiskt boosta ditt immunförsvar då det ökar nivåerna av immunoglobulin A, som hjälper till att stoppa förkylning och influensa.
 
-De flesta män ejakulerar inte flygande sperma, utan kommer lite mer stillsamt droppande. Dock finns det män som kan komma ordentligt. Längdrekordet på ett sprut är på hela 2,4 meter. Vart hölls denna tävling egentligen?
 
-33% av alla kvinnor tror att hångel leder till sex, det kan man jämföra med dom 50% av männen som tror det.
 
-Söta frukter såsom kiwi, vattenmelon och ananas gör att smaken på sperman blir lättare medan öl och kaffe gör den tyngre och beskare. Kött och fisk får den att smaka "smörigare" och frukt som tranbär och plommon ger den en sötare smak. Mjölk däremot gör sperman riktigt äcklig, så håll er undan från den innan ni ska få till det!
 
-En intensiv kyss producerar ett ämne som är 200 gånger starkare än morfin, om man ser till de sövande effekterna. Det är också orsaken till att du känner dig euforisk av lite härligt kyssande.
 
-Det finns 14 288 400(!!!!!!) möjliga sexpositioner.
 
-Siderodromofil är att bli sexuellt upphetsad av att åka tåg.

-Mörkhyade män har större penisar. Det har länge cirkulerat som en myt men är idag bevisat, enligt flera studier, att mörkyhade män har både längre och tjockare penisar än andra män.
 
-Syftet med korsettens nedredel, som sänker sig över dina höfter, var förr att gömma prostituerades flatlöss och syfilissymptom.
 
-På grund av det ökade blodflödet under mens så har tjejer lättare att få orgasm just under lingonveckan.

-En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själva.

-På topplistan över ställningar hamnar bakifrån(doggy), rida och missionären. Detta gäller för både kvinnor och män.
 
-Prostituerade/att vara prostituerad beräknas vara världens äldsta jobb.








Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback