Varför är läggningen så avgörande?


2012-07-27 @ 15:32:26
För varje dag blir det vanligare och vanligare att folk vågar komma ut som homosexuella, bisexuella eller transsexuella, men det är väl egentligen ingenting som man ska behöva "våga", utan det ska väl vara en självklarhet att kunna stå för sin läggning?
 
Tyvärr är det inte så självklart att komma ut i dagens Sverige med alla dessa vidriga fördomar och skällsord som slängs i ansiktet på den som vågar sticka ut. Jävla bög skriker vi efter dom modiga killar som står för vilka dom är, när vi egentligen borde hylla det faktum att dessa människor hjälper till att föra Sverige framåt i utvecklingen. För oavsett vilken läggning man har så är man lika mycket värd och borde inte behöva vara rädd för att "komma ut".
 
Jag läste för ett tag sedan i en tidning att "nu får även homosexuella gifta sig" som om det vore någonting konstigt. I tidningen jämfördes homosexualitet med zoofili som innebär att man är kär/känner stark sexuell dragning till ett djur. Tydligen så var det mer okej att gifta sig med ett djur eller att gifta sig med flera partners än att gifta sig med någon utav samma kön. Hur sjukt är inte det?
 
I dagens samhälle är heterosexuell den läggning som anses "normal" och den som accepteras mest, medan homo-, bi- och transsexuella anses "konstiga". Samtidigt tycker dom allra flesta att det är intressant med människor som har någon annan läggning än hetero och kommer du ut med det kan du räkna med att din blogg växer. Många gånger är det så att killar som är homosexuella får kommentarer som "äckliga bög" och dyl. medan tjejer oftare får kommentarer om att dom är sexiga när dom kysser sin partner. Så det är, tyvärr, lite könsskillnad där.
 
Jag tycker att all kärlek är kärlek, hittar man en livskamrat har man tur och det är vackert oavsett vilket kön din älskade har, en själsfrände är alltid en själsfrände. Det är någonting man ska vara rädd om och man borde inte behöva ge upp sin partner bara för man är rädd för alla påhopp.
 
Vad tycker ni om denna brud, jävligt snygg eller hur? Kan tala om för er att denna brud tidigare varit kille och har en blogg som ni kan klicka er in på här. Hade jag inte berättat att hon varit kille så hade ni aldrig gissat det, eller hur? Fördomar, fördomar..
 






Kommentarer
Postat av: LILLTHILDA ♥

Bra åsikt tjejen! Älskar din blogg för övrigt :)

Svar: Tack sötnos,vad glad jag blir!:) kram
Isabelle L. Thörner

2012-07-27 @ 16:28:23
URL: http://nattstad.se/lillthilda
Postat av: klas

Tycker du ska lyssna på låten "Make It Stop (Septembers Children) av Rise Against! Fruktansvärt bra låt som handlar om att ett högt antal barn tog livet av sig i USA i september 2010 för att dom var homosexuella.

Svar: Otroligt hemskt, men väldigt bra låt. Tack för tipset!
Isabelle L. Thörner

2012-08-03 @ 23:20:18



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback