What goes around, comes around


2011-05-10 @ 12:27:38

Sprang lite, sedan legat och stekt. Men nu är jag på så jääävla dåligt humör och måste få rensa skallen så ska ut och springa ordentligt. Lär er en sak folk; snackar ni skit om någon, kan ni ge er fan på att den kommer få veta det också. Idioter. Nej nu ska jag ut, vi hörs






Kommentarer
Postat av: bella

hänt ?

finns! §

2011-05-10 @ 12:49:39
URL: http://bellamedettb.blogg.se/
Postat av: Stina

Bella, jag vet vem det är du pratar om.

Hon har aldrig snackat skit om dig, hon har bara sagt att hon inte orkar bry sig längre för att hon tycker du har valt Felix framför eran vänskap och det ligger väl nästan lite sanning i det.. Tyvärr! Jag skriver bara det här för att jag vet att hon är sjukt ledsen och att jag inte tycker du ska tro på precis allt du hör, visst har hon kanske sagt något dumt om dig men hon har nog bara sagt så för att hon är ledsen över att ni glidit isär så mycket.. Vill varken se dig eller henne ledsen så snälla, försök prata med varandra. Hon säger att hon inte bryr sig men det vet jag att hon gör, du säger att hon aldrig var någon riktig vän men det vet du att hon var, real friendship lever ends!

Puss

2011-05-10 @ 12:53:16
Postat av: Anonym

Hej izabelle, vill bara berömma dig för du är så sjukt awesome! Du vågar verkligen vara dig själv bara å liksom du bryr dig inte om vad andra säger. Du är en grym förebild faktiskt (visst, du kanske inte tycker att du är det men jag tycker det) för jag försöker vara likadan, inte bry sig om vad alla andra säger men ibland går det bara inte :( Skulle också vela vara mer sån, hur ska jqg göra det liksom? :/ Och hmm.. "What doesn't kill you makes you stronger." Fortsätt som du är! Puss.

2011-05-10 @ 17:25:48



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback